Контакт Форма

Прати

Контакт

Работно време

  • Понеделник-Петок: 9h до 18h

За нас

Ние создаваме иновативен софтвер со модерен дизајн, пријателски кориснички интерфејс и лесен за навигација. Нашиот софтвер е имплементиран од страна на високо квалификуван тим од инженери и креативни кадри.

  • Изработка на веб апликации
  • Креативен веб дизајн
  • Прилагодени софтверски решенија
  • Изработка на информациони системи
  • Интернет маркетинг/li>
  • Графички дизајн
  • Хостинг услуги